Elektrotechniek

Voor elke aanpassing aan uw elektrische installatie kunt u bij Van Bergen Elektrotechniek terecht. Wij verzorgen alle elektronische installaties in en rondom uw woning of bedrijfspand. Daarnaast verzorgen wij ook tuinverlichting en buitenverlichting.

 

Heeft u een verbouwing op de planning staan of bent u bezig met een nieuwbouwproject, dan komen er veel vragen op u af mbt de elektriciteit. Waar komen de lichtpunten in de kamer, waar heb ik extra stopcontacten nodig? En heb ik dan ook voldoende groepen in de meterkast? Hoe stap ik over naar energiezuinige LED verlichting? Hoe sluit ik een laadpaal aan voor mijn elektrische auto?

 

Vragen waar wij met u meedenken om passende oplossingen voor te vinden. Wij zorgen voor een geslaagd project.

Wij zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en werken altijd volgens de juiste richtlijnen en veiligheidseisen.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Advies
  • Elektrische installaties
  • Renovatie
  • Uitbreiding
  • Oplossen van storingen
  • Elektriciteitskeuring
  • Duurzaamheid

 

Wij komen vrijblijvend bij u langs denken graag met u mee om uw wensen te realiseren. Persoonlijk en oplossingsgericht, daar staat Van Bergen Elektrotechniek voor.

Het werken met kwaliteitsmaterialen vinden wij erg belangrijk. Van elektriciteitsleiding tot en met het schakelmateriaal, wij zoeken naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor de producten die wij bij u installeren.

 

Van Bergen Elektrotechniek staat voor klantgerichtheid, professionaliteit en service. Wij volgen de laatste technieken, nieuwste ontwikkelingen en duurzame verbeteringen om u de best passende oplossing te bieden. Uiteraard zijn wij volledig gecertificeerd.

 

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een afspraak plannen? Bel of mail ons om een afspraak te plannen. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.