Domotica

Domotica toepassingen in uw huis, school, instelling of bedrijfsruimte verhogen op een slimme manier comfort, veiligheid en energiebesparing. Enkele voorbeelden waar we domotica kunnen toepassen zijn verlichting, verwarming en airco, zonwering, speakers, rook en inbraak alarmsystemen, draadloze deurbellen, toegangspoorten en camera’s. Via een tablet of smartphone kunt u alles eenvoudig bedienen, hiermee vergroot u het gebruiksgemak van de apparaten in uw ruimte. Wij informeren u graag over het gemak en comfort en de vele mogelijkheden dat een domotica systeem u biedt!

 

In de groeiende markt naar energie neutrale bedrijven en woningen is de toepassing van domotica het codewoord voor intelligent energiebeheer. Bij Van Bergen Elektrotechniek zijn wij voorbereid op de toekomst en volgen wij de mogelijkheden van domotica op de voet.

 

Domotica is maatwerk. Denk goed na voordat u gaat bouwen of verbouwen wat u graag zou willen automatiseren en wat u in de toekomst zou willen uitbreiden. Wij gaan graag met u in gesprek om met uw wensen een systeem op maat in te richten en aan te leggen.

De voordelen van domotica:

Intelligent Energiebeheer

Gebruiksvriendelijk

Verhoging leefcomfort

Een veilig gevoel

Controle op afstand